Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neymarov otec všetko prezradil. Môj syn proti Realu určite nenastúpi

Útočník Neymar bude podľa otca kvôli zlomenine priehlavkovej kostičky a vytknutému členku chýbať futbalistom Paris St. Germain šesť až osem týždňov.

28.02.2018 09:44
Neymar Foto: ,
Ubolený Neymar leží na trávniku.
debata

Dvadsaťšesťročný brazílsky reprezentant tak okrem iného budúci týždeň príde o domácu odvetu osemfinále Ligy majstrov s Realom Madrid. Či Neymar bude musieť na operáciu, sa podľa otca zatiaľ nerozhodlo.

„PSG vie, že nebudú mať Neymara k dispozícii najmenej v ďalších šiestich týždňoch. Či už pôjde na operáciu alebo nie, liečba zranenia potrvá šesť až osem týždňov,“ povedal Neymarov otec televízii ESPN Brasil.

Potvrdil skoršie informácie, že hráč aj klub teraz čakajú na prehliadku u lekára brazílskeho národného tímu. „Rozhodnú sa spoločne. Sú to pre nás ťažké chvíle, ale musíme to prijať a snažiť sa mu pomôcť, ako najlepšie dokážeme,“ doplnil hráčov otec.

Neymar, ktorý je od vlaňajšieho prestupu z Barcelony za 222 miliónov eur najdrahším hráčom histórie, sa zranil v 76. minúte nedeľňajšieho ligového zápasu s Marseille. Hviezdny útočník zle stúpil po súboji s obrancom hostí a musel opustiť ihrisko na nosidlách. PSG už nemal k dispozícii striedanie, napriek tomu aj s desiatimi udržal jasné víťazstvo 3:0.

Neymar sa po príchode z Barcelony okamžite stal ťahúňom parížskeho mužstva. V 30 súťažných dueloch tejto sezóny strelil 29 gólov a pridal 18 asistencií. V posledných rokoch je hlavnou hviezdou brazílskej reprezentácie.

Jeho účasť na júnovom svetovom šampionáte v Rusku by ani v prípade operácie nemala byť ohrozená.

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Real Madrid #Paríž St. Germain