Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Legendy sa tešia na Gold Cup. Hostí privedú Dobiaš a Panenka

Prídu veľké mená a celkom určite ukážu aj veľké výkony. Bude to príležitosť vidieť legendy a populárne osobnosti na futbalovom ihrisku. Stretnú sa vo štvrtok popoludní na turnaji Kmeťo Gold Cup v bratislavskej hale Mladosť. Na podujatie, ktoré ponúkne okrem futbalu veľa zábavy a zaujímavý program, majú diváci voľný vstup.

27.12.2017 11:43
Jan Kodeš Karol Dobiaš Foto: ,
Na Gold Cupe nebude chýbať ani Karol Dobiaš (vľavo, na fotke s bývalým výborným tenistom Janom Kodešom).
debata

Turnaj má prívlastok medzinárodný, svoje umenie predvedú aj hráči Bohemiansu Praha. Privedú ich majstri Európy 1976 Karol Dobiaš s Antonínom Panenkom, ktorí nominovali aj svojich synov. V ich zostave nastúpi aj ďalší Slovák – Trnavčan, ktorý si kedysi obliekal dres pražských klokanov – Peter Zelenský.

Súperom Bohemky budú výbery Old Boys Slovana Bratislava a Spartaka Trnava. V tíme belasých, ktorý obhajuje minuloročné prvenstvo, sa pod vedením kapitána, čerstvého sedemdesiatnika Michala Sokola predstavia Vladimír Kinder, Jaroslav Černil, Miroslav Chvíla a ďalší.

Trnavský tím povedie niekdajší kapitán veľkého Spartaka Stanislav Jarábek spolu s Vladimírom Ekhardtom a posilami budú aj bývalí reprezentanti Miroslav Karhan, Igor Bališ a iní.

Vo výbere osobností, v štvrtom tíme v turnaji, sa objavia aj silní muži – boxerista Tomi Kid Kovács či thajský boxer Vladimír Moravčík. Účasť potvrdili aj herci a speváci Štefan Kožka, Paľo Drapák, Denis Lacho, Braňo Kostka a ďalší.

Organizátorom je spevák a šéf kapely Igor Kmeťo st., ktorý je iniciátorom akcie. „Je to už tretí ročník, ktorý nadväzuje na dávnejšiu tradíciu tohto podujatia, ktoré som pripravoval,“ vraví Kmeťo. „Milujem futbal a kedysi som ho sám hrával. Teším sa, že si turnajom pripomíname niekdajších majstrov tohto športu a dobre sa zabavíme.“

Okrem tradičných ocenení najlepšieho hráča či najúspešnejšieho strelca, dostane cenu aj najstarší, najkrajší či najsrandovnejší futbalista.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Antonín Panenka #Karol Dobiaš #Kmeťo Gold Cup