Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Možno sa raz do reprezentácie vrátim. Ale s Kozákom to je uzavreté, tvrdí Stoch

Slovenská futbalová reprezentácia ho potrebuje. Hráčom, ktorí hrajú na jeho pozícii, sa veľmi nedarí. Vladimír Weiss ani Róbert Mak vo svojich kluboch pravidelne nehrávajú, naopak, Miroslav Stoch v Slavii Praha hviezdi. Napriek tomu sa zdá, že čiperný krídelník si tak skoro národný dres neoblečie.

13.10.2017 20:12
Miroslav Stoch Foto:
Miroslav Stoch.
debata (48)

„Veľa vecí sa o mne popísalo a veľa z nich bolo nepravdivých. Nechcem to teraz konkrétne rozoberať. Ale ľudia v mojom okolí vedia, že niektoré ohováračky presiahli všetky medze,“ povedal na margo medializovanej kauzy po návrate z majstrovstiev Európy.

Podľa kuloárnych informácií si práve Stoch s trénerom Kozákom na palube lietadla vymenili zopár ošklivých poznámok. Rodák z Nitry sa dosiaľ odmietol na túto tému s kýmkoľvek rozprávať, tentoraz však urobil výnimku. Rozhovoril sa pre český internetový denník aktualne.cz.

„Samozrejme sa stávajú rôzne veci, žiadny človek o sebe nemôže povedať, že je svätý, že v živote nič neurobil. Určite je rozdiel, keď je niekto trochu známejší a o ňom sa to ľudia dozvedia. Ja som ale úplne normálny človek a ľudia majú bohužiaľ zafixované, že čo sa napíše, je pravda,“ poznamenal.

Jeden kvalifikačný cyklus sa skončil, ďalší sa čoskoro začne. Ved boj o ďalší európsky šampionát sa začne už na budúcu jeseň. So Stochom, alebo bez neho?

„S pánom Kozákom je to uzavretá kapitola. Nesadli sme si od začiatku. Potom to vyvrcholilo tak, ako to vyvrcholilo. Tak to proste je. To ale neznamená, že by som reprezentovať nechcel, vždy som rád hral za Slovensko. Možno sa do národného tímu raz vrátim, možno nie,“ dodal Stoch.

48 debata chyba
Viac na túto tému: #Slavia Praha #Miroslav Stoch