Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Práce na Národnom futbalovom štadióne pokročili. Pozrite si aktuálne fotografie

Ak má Slovensko napredovať vo futbale a dosahovať porovnateľné výsledky s tými z ostatných dní a mesiacov, tak musíme vybudovať kvalitnú infraštruktúru. Na pondelkovom kontrolnom dni na stavenisku Národného futbalového štadióna v Bratislave to povedal premiér Robert Fico.

09.10.2017 18:31
Národný futbalový štadión, Foto: ,
Rozostavané tribúny na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.
debata (7)

Výstavba futbalového stánku by mala byť ukončená v roku 2018 alebo v priebehu roku 2019. "Kto si pamätá Tehelné pole, tak rodičia sem nechceli chodiť s deťmi, prostredie bolo dehonestujúce,“ povedal premiér, ktorý verí, že nový futbalový štadión bude lákať celé rodiny nielen na futbal, ale aj na rôzne spoločenské podujatia.

Výstavba Národného futbalového štadióna Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Rozostavané tribúny Národného futbalového...

Premiér sa počas návštevy staveniska poďakoval zainteresovaným, že nemali megalomanské plány s vysokou kapacitou a poznamenal, že takmer 23-tisíc miest pre divákov bude dostatočných.

Robert Fico zároveň zablahoželal futbalistom k doterajším výsledkom a poprial slovenskej futbalovej reprezentácii, aby sa jej darilo aj naďalej.

Celkový objem investícii na výstavbu štadióna je 75 miliónov eur, z toho štát poskytne 27 miliónov. Nový futbalový štadión bude spĺňať medzinárodné kritériá a budú sa na ňom hrať reprezentačné zápasy všetkých vekových kategórií.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #Tehelné pole #Národný futbalový štadión