Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Útok fanúšikov na tréningu. Piquého vypískali za podporu Katalánska

Obrancu Barcelony Gerarda Piqúeho kvôli podpore samostatnosti Katalánska na tréningu španielskej reprezentácie vypískali fanúšikovia.

03.10.2017 15:38
Gerard Piqué, transparent Foto: ,
Fanúšik s transparentom Piqué, von na tréningu španielskej reprezentácie neďaleko Madridu.
debata

Tridsaťročný futbalista odsúdil zásah španielskej vlády proti ľuďom, ktorí hlasovali v nedeľňajšom referende a sám spochybnil svoju budúcnosť v národnom tíme.

V tréningovom centre Las Rozas neďaleko Madridu sa zhromaždilo asi tisíc fanúšikov a väčšina z nich na Piquého po príchode na ihrisko začala pískať a bučať. Niektorí priaznivci slovne či transparentmi skúseného stopéra urážali a vyzývali na odchod.

Piqué po nedeľňajšom ligovom stretnutí Barcelony s Las Palmas (3:0), ktoré odohrali na štadióne Camp Nou bez divákov, vyhlásil, že je pripravený opustiť národný tím, ak si niekto myslí, že robí problémy.

„Piqué má stále motiváciu a chuť reprezentovať. Jeho správanie v národnom mužstve bolo vždy príkladné,“ uviedol tréner Španielska Julen Lopetegui.

Jeho výber je blízko k priamemu postupu na budúcoročné majstrovstvá sveta, pred záverečnými kvalifikačnými zápasmi s Albánskom a Izrealom vedie skupinu o tri body pred Talianskom.

debata chyba
Viac na túto tému: #Gerard Piqué #španielska reprezentácia futbalistov