Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Obrovská poklona od trénera: O Škriniara sa raz pobijú najlepšie kluby

Milan Škriniar! Toto meno sa bude čoskoro skloňovať v najbohatších futbalových kluboch na svete. Hoci sa v talianskej Serii A stihli odohrať iba tri kolá, tréner Interu Milano Luciano Spalletti si slovenského obrancu nevie vynachváliť. Vyzdvihol ho aj v rozhovore pre denník La Gazzetta dello Sport.

11.09.2017 20:20
Milan Škriniar Foto: ,
Milan Škriniar.
debata

„Bude z neho hviezda, má všetky predpoklady, aby sa ňou stal. Je to excelentný obranca,“ povedal kouč, ktorý si rodáka zo Žiaru nad Hronom vypýtal do milánskeho veľkolubu.

Inter zaplatil za 22-ročného stopéra janovskej Sampdorii 25 miliónov eur, podľa Spallettiho už o rok môže byť všetko inak. „Vnútorne som presvedčený o tom, že o Škriniara sa už o rok budú biť najlepšie kluby na svete,“ vyhlásil.

Pred časom sa v rovnakom denníku vyjadrila v podobnom aj bývalá hviezda Nerazzurri. „Z prestupu Milana Škriniara som bol ohromený. Od samého začiatku som vedel, že tento hráč má čo ponúknuť,“ vyhlásil 53-ročný milánsky rodák Giuseppe Bergomi.

„Samozrejme, stále má čo zdokonaľovať. So zvedavosťou budem sledovať jeho súboje a rýchlostné duely s poprednými útočníkmi v Serie A. Spoločne s Brazílčanom Mirandom môžu utvoriť veľmi úspešné defenzívne duo. Skvele sa môžu dopĺňať. Čo Joao zvládne v počiatočnej fáze, to Milan môže rozvinúť,“ dodal.

debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Milan Škriniar #Luciano Spalletti