Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bývalá hviezda: Rozum mi z toho stojí! Giggs by dnes stál aj dve miliardy

Spomínate si ešte na chlapíka, ktorý nikdy neuhol? Jeho zákroky boli vždy tvrdé, občas aj zákerné. Roy Keane, bývalý nekompromisný záložník Manchestru United je stále rovnaký. Priamy. Neuhýba ani pred otázkami novinárov.

31.08.2017 10:12
Roy Keane Foto: ,
Roy Keane.
debata

V súčasnosti asistent manažéra pri írskej futbalovej reprezentácii sa vyjadril k aktuálnemu prestupovému obdobiu. Nazval ho šialeným. "Zastavuje sa mi rozum. Špeciálne, ak niekto je ochotný zaplatiť za priemerných hráčov 35 miliónov libier,“ vyjadril svoje rozhorčenie nad situáciou, ktorá panuje v Premier League.

Na koho Keane myslel? Možno na Islanďana Gylfiho Sigurdssona, za ktorého Everton zaplatil Swansea 45 miliónov. Peniaze sa v klube z Walesu dlho neohriali, Sam Clucas ich totiž vyšiel na 16 miliónov. A možno narážal aj na Kyla Walkera, za ktorého šejk zo City neváhal ponúknuť 50 miliónov Tottenhamu. Príkladov z tohto leta je neúrekom.

"Nuž, ak je to tak, potom teraz je ten správny čas byť profesionálnym futbalistom,“ narážal na fakt, že na prelome tisícročia, v čase, kedy Keane hviezdil, o podobných sumách nebolo ani chýru.

"Potom taký Ruud van Nistelrooy by dnes stál hádam aj miliardu,“ pobavil novinárov v sále. A pokračoval: "David Beckham? Miliardu. Ryan Giggs? Dve miliardy!“

A na koľko by sa dnes ohodnotil sám Keane? "Na 3,75 milióna. Myslím si,“ povedal. To je presne suma, za ktorú ho v roku 1993 kúpil Manchester United z Nottinghamu Forest.

So how much would you have been worth Roy? #bbcfootball #roykeane #bbcsport

Príspevok, ktorý zdieľa Match of the Day (@bbcmotd),

debata chyba
Viac na túto tému: #Roy Keane