Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo je prekliaty! Pyká za neúčasť na otcovom pohrebe, tvrdí šaman

Za súčasnými problémami štvornásobného najlepšieho futbalistu na svete Cristiana Ronalda je prekliatie. Vyhlásil to portugalský šaman Fafe, podľa ktorého je útočník Realu Madrid prekliaty, pretože si neurovnal vzťah so svojím otcom a nezúčastnil sa ani na jeho pohrebe.

20.08.2017 10:54
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo.
debata

Ronaldo nedávno dostal päťzápasový trest za sotenie do rozhodcu a čelí aj obvineniam z daňového úniku. A ako v rozhovore pre server Flash! vyhlásil Fafe, vlastným menom Fernando Nogueira, nie je to žiadna náhoda. „Ronaldo bol psychologicky aj duchovne oslabený,“ povedal.

„Namiesto otcovho pohrebu hral zápas. Nerozlúčil sa s ním a ani s ním dlho nehovoril. Ale aj keď jeho otec možno nebol dobrý človek, tak neísť na jeho pohreb vypustilo do veľmi silnej negatívnej energie. Obklopujú nás totiž sily, ktoré sledujú naše počínanie a svedomie,“ dodal. Otec Ronalda bol alkoholikom a po problémoch s pečeňou zomrel v roku 2005.

Tridsaťdvaročný Ronaldo však nemusí zúfať, pretože Fafe je pripravený zbaviť ho prekliatia. „Keď bude on alebo jeho rodina potrebovať silného šamana, som k dispozícii. A veľmi rád ho vyliečim zadarmo. Veď Ronaldo je najlepší futbalista na svete,“ vyhlásil.

Pre Ronalda to nie je prvá skúsenosť s tajomnými silami. V roku 2009 nemenovaný čarodejník vyhlásil, že na objednávku zranil bývalého hráča Manchester United. Real vtedy zásah kúziel striktne odmietol, hoci šaman tvrdil, že v minulosti jeho mágii podľahli napríklad David Beckham s Brazílčanom Ronaldom, Iker Casillas, Sergio Ramos, Fabio Cannavaro a Raúl.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo