Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldinho odporučil náhradu za Neymara a predviedol futbalový ping-pong

Brazílska futbalová ikona Ronaldinho odporučila Barcelone futbalistu, ktorého by mohla priniesť na Nou Camp na miesto Neymara. Ten odišiel za rekordných 222 miliónov eur do Paríža St. Germain.

06.08.2017 08:27
debata
Ronaldinho je momentálne na návšteve Kostariky,... Foto: Reuters, JUAN CARLOS ULATE
Ronaldinho Ronaldinho je momentálne na návšteve Kostariky, kde potešil aj nádejných futbalistov.

Tridsaťsedemročný ofenzívny hráč pôsobil v oboch kluboch, dres PSG obliekal v rokoch 2001 – 2003, keď prestúpil práve ku Kataláncom. Hviezdil za nich do konca roku 2008 a tešil sa aj zo zisku Zlatej lopty.

„Na svete je len niekoľko futbalistov, ktorý by mohli zastúpiť Neymara v Barcelone a zaplátať po ňom dieru. Myslím si, že najlepším adeptom je Philippe Coutinho," uviedol Ronaldinho o hráčovi FC Liverpool pre goal.com.

„Uvedomujú si to však aj v Anglicku a len tak ho nepustia. Keby prišlo k prestupu, podľa súčasného trendu by bol neskutočne drahý,“ dodal na adresu svojho krajana, ktorého tréner anglického klubu Jürgen Klopp pred časom označil za nepredajného.

V súvislosti s príchodom do Barcelony sa ešte skloňovali mená ako Kylian Mbappé z Monaca, Ousmane Dembélé z Dortmundu či Paulo Dybala z Juventusu.

Ronaldinho, ktorý je momentálne aj ambasádorom FC Barcelona, si užíva leto pri netradičnom ping-pongu s futbalovou loptou. Na internete sa objavilo video, v ktorom svojmu vyzývateľovi nedal šancu. Pozrite si ho.

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #fc barcelona #Ronaldihno