Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lakomé hviezdy. Messiho svadobčania dali na charitu v priemere len 38 eur

Futbalista Lionel Messi chcel so svojou partnerkou urobiť šľachetný skutok, keď namiesto svadobných darov pred viac ako mesiacom požiadal o príspevok pre argentínsku charitatívnu organizáciu.

04.08.2017 13:16
Xavi Hernandéz, Cesc Fabregas, Carlos Puyol Foto: ,
Zľava Xavi Hernandéz, Cesc Fabregas a Carlos Puyol s partnerkami na svadbe Lionela Messiho.
debata (1)

Okolo 260 hostí, medzi ktorými bolo niekoľko bohatých celebrít, poslalo ale tejto charite spolu v prepočte len necelých 10 000 eur, teda v priemere asi 38 eur na osobu. Informoval o tom argentínsky denník Clarín.

Messi sa so svojou dlhoročnou partnerkou Antonello Roccuzzovou oženil 30. júna v Argentíne. Na obrade v Messiho rodnom meste Rosario sa zúčastnilo niekoľko ďalších futbalových hviezd, okrem iného španielsky obranca Gerard Piqué, ktorý dorazil so svojou partnerkou, kolumbijskou speváčkou Shakirou. Medzi svadobčanmi boli aj ďalší slávni futbalisti, napríklad Neymar či Luis Suárez.

Novomanželia nechceli svadobné dary a namiesto toho požiadali svadobčanov, aby darovali príspevok nadácii Techo Argentína, ktorá zabezpečuje sociálne bývanie pre ľudí v núdzi. Nadácia tento týždeň oznámila, že jej prišlo asi 200 000 argen­tínskych pesos (necelých 10 000 eur).

Svadba Lionela Messiho v Argentíne (júl 2017) Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Mladomanželia Lionel Messi a Antonela Roccuzzová.

Argentínsky denník Clarín tiež uviedol, že výsledok je o to smutnejší, že podľa jeho informácií futbalista Piqué utratil pri svadobných oslavách v miestnom kasíne 15 000 dolárov.

Päťnásobný najlepší futbalista sveta Messi, ktorý týždeň pred svadbou oslávil 30. narodeniny, so svojou láskou z mladosti Roccuzzovou žije už deväť rokov a spoločne vychovávajú dvoch synov, štvorročného Thiaga a ročného Matea.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #Antonella Roccuzzová