Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sága sa chýli ku koncu. Neymar dostal povolenie rokovať o prestupe do PSG

Brazílsky futbalista Neymar sa napriek intenzívnym šumom o jeho potenciálnom prestupe do Paríža St. Germain vrátil do svojho klubu FC Barcelona. V stredu sa má stretnúť s mužstvom a trénerom.

02.08.2017 10:06 , aktualizované: 11:31
Neymar Foto: ,
Neymar.
debata (1)

Dvadsaťpäťročný útočník pristál v Katalánsku v utorok neskoro večer, kam priletetel z Dubaja. Letisko opustil bez slov zadným vchodom. V stredu od 9.30 h sa mal podľa plánu zúčastniť na tréningu mužstva pod vedením Ernesta Valverdeho.

Podľa oznámenia klubu povedal spoluhráčom, že „má v úmysle opustiť klub a budúcnosť si hľadať inde.“ Od trénera dostal povolenie odísť z tréningu. Web britskej televízie BBC informoval, že Brazílčan dostal povolenie rokovať o prestupe do Paríža.

Francúzsky klub je údajne pripravený zaplatiť sumu 222 miliónov eur, ktorá by ho vykúpila zo zmluvy s barcelonským gigantom. Neymar je ku katalánskemu veľkoklubu viazaný zmluvou do roku 2021. Do Barcelony prišiel v roku 2013 za 86,2 milióna eur z FC Santos.

Brazílsky futbalový reprezentant Neymar prestúpi z katalánskeho veľkoklubu FC Barcelona do PSG. Aspoň to tvrdila prostredníctvom účtu na sociálnej sieti twitter mediálna spoločnosť BeIN Sports, ktorej výkonným riaditeľom je prezident francúzskeho vicemajstra Nasser Al-Khelaifi. Zmluvu mal podpísať podľa magazínu L'Équipe v pondelok. Francúzske médium tiež informovalo, že Neymar cez víkend podstúpi lekársku prehliadku.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #fc barcelona