Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Prekvapenie v Seredi. Druholigista udrel v závere a remizoval s Trabzonsporom

V prípravnom futbalovom stretnutí slovenského druholigistu ŠKF Sereď a účastníka najvyššej tureckej súťaže Trabzonspor sa zrodila remíza 3:3 (2:1).

24.07.2017 20:34 , aktualizované: 21:58
debata

Domáci viedli 1:0 aj 2:1, ale favorizovaný Trabzonspor v druhom polčase otočil na 3:2. Keď sa už zdalo, že hostia zvíťazia, hráči Serede v 90. min zahrali rohový kop, po ktorom Senegalčan v drese Serede Tidiane Djiby Ba vyrovnal na konečných 3:3.

Dva góly hostí strelil Hugo Rodallega, jeden pridal Yusuf Yazici. V drese Trabzonsporu zasiahli do zápasu aj slovenskí reprezentanti Matúš Bero a Juraj Kucka.

Záznam zápasu v Seredi

Prípravný zápas:
ŠKF Sereď (II. liga) – Trabzonspor (Tur.) 3:3 (2:1)
Góly: 30. a 44. Laura, 90. Tidiane Djiby Ba – 33. a 72. Rodallega, 48. Yazici

Turecký klub v príprave aj proti Žiline

S Trabzonsporom si v príprave zmeria sily aj účastník Fortuna ligy MŠK Žilina. Informuje o tom web MŠK. Zápas odohrajú v stredu 26. júla od 18.00 h bez prítomnosti divákov v Šamoríne, kde si turecké mužstvo rozložilo predsezónny tréningový kemp. V Žiline je na hosťovaní práve z Trabzonsporu útočník Ramil Šejdajev, azerbajdžanský reprezentant.

„Využili sme situáciu; v pohárovej Európe nepokračujeme, a tak sme hľadali zaujímavú medzinárodnú konfrontáciu. Naskytol sa nám zápas s Trabzonsporom, navyše okorenený účasťou našich reprezentantov v ich drese, preto sme prijali túto možnosť, hoci sa nám už rozbehla liga,“ povedal tréner „šošonov“ Adrián Guľa a doplnil:

„Chalani potrebujú zápasovú záťaž. Chceme tiež vyrotovať zostavu, vyskúšať si pár nových systémových prvkov, aby sme mohli opäť o kúsok ďalej posunúť mužstvo vo veľmi silnej konfrontácii.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Sereď #Trabzonspor