Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan v príprave padol. S Interom

Futbalisti úradujúceho slovenského vicemajstra ŠK Slovan Bratislava na Pasienkoch prehrali 0:1 s hráčmi druholigového mestského rivala FK Inter v nedeľňajšom predpoludňajšom prípravnom stretnutí.

09.07.2017 14:04
Ivan Vukomanovič Foto: ,
Tréner ŠK Slovan Bratislava Ivan Vukomanovič.
debata (1)

Jediný gól duelu strelil v 42. min chorvátsky stredopoliar Elvis Osmani, po zmene strán favorizovaní „belasí“ nepremenili pokutový kop.

ŠK Slovan Bratislava – FK Inter Bratislava (II. liga) 0:1 (0:1)
- hralo sa na bratislavských Pasienkoch
Gól: 42. Osmani

Hlas (zdroj: web Slovana):

Ivan Vukomanovič (tréner Slovana): „Tento prípravný zápas slúžil jednak pre mladíkov z juniorky, ktorým chceme dať šancu v zápasoch s kvalitnými súpermi, a takisto pre hráčov z prvého tímu, aby ukázali, že sa chcú pobiť o miesta v zostave. Mladíci ukázali určitú kvalitu, sú v progrese a musia ešte na sebe pracovať. Nie som spokojný s prístupom a reakciou niektorých futbalistov z A-mužstva. Vo futbale niekedy dostaneš jedinú šancu v živote, maximálne dve. Zápas s Interom mi v tomto smere ukázal veľa. Títo hráči jednoducho musia ukázať viac, aby si vybojovali pozíciu v zostave. Spoločne s vedením vedieme rozhovory o prípadných zmenách v kádri, aby sme zvýšili konkurenciu a hráči sa každý deň bili o miesta na súpiske. Musíme zvýšiť silu tímu, aby sme mohli v budúcej sezóne hrať o trofeje. Futbal je krutý, možno taký bude pre zopár hráčov z nášho kádra, no nemôžeme takto pokračovať. Je dôležité, aby všetci hráči ukázali viac pre klub a odvádzali maximum na tréningoch i v zápasoch.“

1 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Inter Bratislava