Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tímu slúžil telom i dušou, no opustil ho. Ronaldo dal prednosť dvojčatám

Portugalský futbalový kanonier Cristiano Ronaldo má aj po vyradení svojho tímu v semifinále Pohára konfederácií dôvod na radosť.

29.06.2017 17:25
debata

Na sociálnych sieťach oficiálne potvrdil, že sa stal otcom dvojičiek. O narodení detí, ktoré rovnako ako Ronaldovho prvého syna v roku 2010 vynosila náhradná matka v USA, špekulovali médiá už v minulých dňoch.

„Som veľmi šťastný, že konečne budem prvýkrát so svojimi deťmi,“ napísal útočník Realu Madrid na facebooku po stredajšej prehre s Čile po rozstrele. Fanúšikov uistil, že národnému tímu slúžil od začiatku turnaja „celým svojím telom i dušou“, v zápase o tretie miesto už ale hrať nebude.

Na Pohár konfederácií totiž Ronaldo odcestoval s tímom v čase, keď už boli dvojčatá na svete. Podľa nepotvrdených správ portugalských médií sa chlapec a dievčatko narodili už 8. júna a dostali mená Mateo a Eva.

Portugalská futbalová federácia potvrdila, že ju štvornásobný držiteľ Zlatej lopty pre najlepšieho futbalistu sveta informoval už pred turnajom, že sa znovu stal otcom. Napriek tomu sa rozhodol v Rusku hrať.

„To je gesto, ktoré musíme zdôrazniť a oceniť,“ uviedol zväz vo vyhlásení s tým, že Ronalda teraz rád uvoľní. „Musíme ho uvoľniť, aby sa konečne mohol vidieť svoje deti,“ dodali funkcionári.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Pohár konfederácií 2017