Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Kamery odhalili tajomstvo penaltového úspechu Nemcov. Skrýval ho brankár

Angličania radi hovoria, že v živote sú isté len tri veci - smrť, dane a prehra futbalistov Albiónu s Nemeckom v penaltovom rozstrele. Posledná vec sa kolíske futbalu opäť prihodila v utorňajšom semifinálovom zápase ME do 21 rokov v Tychách.

28.06.2017 11:14
debata (1)

Zápas sa skončil po riadnom hrace nerozhodne 2:2, v predĺžení gól nepadol, tak o finálovom účastníkovi rozhodol rozstrel.

V ňom hviezdil nemecký brankár Julian Pollersbeck. Zneškodnil pokusy Tammyho Abrahama a Nathana Redmonda, jeho náprotivok v anglickej bránke zastavil len strelu Yannicka Gerhardta.

Na Twitteri sa objavilo video, ktoré dokazuje, že sa gólman Hamburgu na prípadný rozstrel dôkladne pripravil. Pollersbecka kamery nasnímali pri študovaní zápiskov na papieri skrytom v jeho štulpni, ktoré s veľkou pravdepodobnosťou obsahovali najčastejší spôsob exekúcie penált anglických hráčov. Domáca úloha sa mu zjavne vyplatila.

Celý penaltový rozstrel

Nemci sa do finále dostali prvýkrát od roku 2009, keď oslavovali doteraz jediný titul. V piatok vyzvú Španielov, aj keď po kontroverznom sobotňajšom zápase C-skupiny s Talianskom mohlo byť všetko inak…

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nemecká futbalová reprezentácia do 21 rokov #anglická futbalová reprezentácia do 21 rokov #ME 2017 hráčov do 21 rokov #Julian Pollersbeck