Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pérez zostáva šéfom Realu Madrid. Chce presvedčiť Ronalda, aby zostal

Staronový prezident španielskeho futbalového klubu Real Madrid Florentino Pérez ešte nemal možnosť rozprávať sa s najväčšou hviezdou tímu Cristianom Ronaldom o jeho údajnom odchode pre problémy s daňovými úradmi.

20.06.2017 08:50
Florentino Pérez Foto: ,
Florentino Pérez.
debata

„Celá záležitosť je veľmi zvláštna, pretože Cristiano Ronaldo je skvelý futbalista aj človek. Preto sa s ním chcem pozhovárať osobne, keď sa vráti k tímu, aby som zistil, ako sa veci majú,“ povedal Pérez pre rozhlasovú stanicu Onda Cero len pár hodín po úspechu vo voľbách, v ktorých nemal protikandidáta. V pozícii prezidenta ho čaká piate štvorročné obdobie.

Viaceré portugalské médiá v piatok referovali, že ofenzívny klenot „bieleho baletu“ má ambíciu opustiť Španielsko po tom, ako ho obvinili z daňových únikov. Španielske štátne zastupiteľstvo minulý týždeň oznámilo, že podozrieva Cristiana Ronalda zo skrátenia daní vo výške 14,7 milióna eur. Hráč poprel oprávnenosť takýchto tvrdení a Real v stanovisku vyhlásil, že verí v jeho nevinu. Sudca teraz rozhodne, či sa záležitosť dostane pred senát.

„S Cristianom Ronaldom som sa ešte nespojil. O jeho údajnom postoji som sa dozvedel iba z médií. Čakám, že im on sám povie, čo sa stalo. Viem iba toľko, že cíti krivdu zo strany médií. Pokiaľ siahajú moje vedomosti, Cristiano si vždy plnil svoje finančné povinnosti. Myslím si, že ide iba o nedorozumenie ktoré sa rýchlo vysvetlí,“ dodal Pérez.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Florentino Perez