Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lewandowski naháňa Ronalda. Musíme sa zlepšiť, vraví

Poľská futbalová reprezentácia je už blízko k postupu na záverečný turnaj majstrovstiev sveta 2018 v Rusku, napriek tomu sa musí zlepšiť.

11.06.2017 14:41
Robert Lewandowski Foto: ,
Poľská hviezda Robert Lewandowski.
debata

Myslí si to jej najväčšia hviezda a kapitán tímu Robert Lewandowski. Útočník Bayernu Mníchov hetrikom vystrieľal víťazstvo Poľska 3:1 nad Rumunskom v sobotňajšom stretnutí kvalifikačnej E-skupiny, no s výkonom tímu nebol úplne spokojný.

„Osobne som šťastný, že som pomohol mužstvu k triumfu, spravili sme ďalší krok k MS. Kvalifikácia je ako jazda autom, najťažšie je udržať si koncentráciu v posledných kilometroch. Najmä, ak sa pozriete na našich záverečných 20 minút proti Rumunom, nebola to žiadna senzácia. Najdôležitejší bude pre nás september. Čím skôr si zabezpečíme postup, tým lepšie,“ povedal Lewandowski.

Vďaka trom sobotňajším zásahom sa dotiahol s 11 gólmi na lídra kanonierov európskej časti kvalifikácie Cristiana Ronalda.

Poľsko vedie E-skupinu bez prehry so 16 bodmi, na druhú Čiernu Horu respektíve tretie Dánsko má náskok 6 bodov. Na ihrisku druhého menovaného sa predstaví v septembri, Čiernu Horu privíta doma na záver kvalifikačného cy­klu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Lewandowski #poľská futbalová reprezentácia #kvalifikácia MS 2018