Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Trnave zápas masters. Slováci hostia Španielov

Na trnavskom štadióne Antona Malatinského sa bude v piatok spomínať na pekné futbalové časy. V zápase masters hráčov od 35 do 42 rokov, sa predstavia bývalí reprezentanti Španielska a Slovenska. Atraktívny zápas pripravila Asociácia profesionálnych športovcov.

26.05.2017 11:00
Miroslav Karhan Foto: ,
Miroslav Karhan.
debata

V nominácii španielskych legiend sa objavili aj zvučné mená nedávnej minulosti ako Gaizka Mendieta, Joan Capdevila, Iván Campo, Amavisca, Juanito Gutiérrez a mnohé ďalšie. Slovenskú reprezentáciu povedie bývalý kouč národného tímu Ján Kocian. Na súpiske sú známi hráči nedávnych rokov – Kamil Čontofalský, Miroslav Karhan, Martin Ševela, Igor Bališ, Vladimír Labant, Vladimír Kinder, Samuel Slovák, Vladimír Janočko, Marek Ujlaky, Szilárd Németh a ďalší.

Na domácej pôde bude hrať Trnavčan Miroslav Karhan. „Teším sa na zápas. Vidieť také hviezdy na Slovensku nie je každodenná záležitosť. Sme radi, že aj my sa môžeme stretnúť, nemáme na to veľa príležitostí,“ zdôraznil tréner Spartaka, ktorý si v kariére vyskúšal aj španielsku ligu.

Slovenský tím masters sa stretol naposledy pred rokom na Myjave. Odohral zápas s Českom a skončil sa 2:2, slovenské góly dali Zvara a Németh. Obaja by mali vybehnúť aj dnes na trnavský trávnik. Hráči si uvedomujú, že tentoraz to bude nepochybne ešte náročnejšia skúška ako vlani.

„Ide síce trochu aj o exhibíciu, ale dôležitý bude určite tiež výsledok. Španieli k nám neprišli na výlet, budú chcieť vyhrať a rovnaký cieľ máme aj my,“ dodáva Karhan.

Zápas má výkop o 18.00 a organizátori oznámili, že diváci majú voľný vstup.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #masters