Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

SFZ schválilo 23. jún za termín finále Česko-Slovenského pohára

Členovia výkonného výboru Slovenského futbalového zväzu (VV SFZ) na pondelkovom prvomájovom zasadnutí v Tatranskej Lomnici vzali na vedomie informáciu o odohraných zápasoch reprezentačných mužstiev SR za obdobie apríl 2017, vyhodnotenie činností reprezentačného družstva SR "19", návrh žiadosti na rozšírenie členov VV SFZ o zástupcu II. ligy ako aj informáciu o príprave poriadku Komory SFZ pre riešenie sporov.

02.05.2017 15:40
Kornel Saláta, Dominik Kunca Foto: ,
Ilustračná fotografia.
debata

„Výkonný výbor schválil deň 23. jún 2017 za termín finále Česko-Slovenského pohára, návrh na udelenie odznaku SFZ, schválil návrh na úhradu materiálu pre usporiadateľskú službu futbalových klubov Fortuna ligy a II. ligy v zmysle smernice o informačnom systéme o bezpečnosti na športových podujatiach a predĺžil termín na splnenie licenčných podmienok na udelenie licencií ÚTM-FA a Grassroots-ÚTM na súťažný ročník 2017/2018 pre kluby FC VSS Košice a FK Dukla Banská Bystrica do 26. mája 2017,“ uvádza internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ) v komuniké z pondelňajšieho zasadnutia výkonného výboru SFZ.

Členovia VV SFZ vzali na vedomie informáciu o zmene pravidiel futbalu a iné dôležité rozhodnutia v zmysle obežníka FIFA č. 8, informáciu o zmene a doplnení pravidiel futbalu 2017/2018 (platné od 1. júna 2017), vzali na vedomie Modifikácie pravidiel futbalu 2017/2018 (povolené pre národné asociácie) ako aj informáciu o rozhodnutiach Prvostupňového orgánu licenčného konania (POLK) v súvislosti s udelením licencií pre súťaže UEFA a Fortuna ligu súťažného ročníka 2017/2018.

debata chyba
Viac na túto tému: #sfz #Česko-Slovenský pohár