Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Blíži sa Dudov návrat? Už opäť trénuje s Herthou

Zraneniami sužovaný slovenský reprezentant Ondrej Duda už trénuje s futbalistami Herthy Berlín.

11.04.2017 18:50
Ondrej Duda Foto: ,
Ondrej Duda v reprezentačnom drese.
debata

Túto povzbudzujúcu informáciu z kuchyne bundesligistu potvrdil tréner Pál Dárdai. „Áno, trénuje s nami, ale najbližší zápas proti Mainzu ešte neabsolvuje. Bolo by to riziko, ktoré v jeho prípade určite nechceme podstúpiť,“ uviedol Pál Dárdai, bývalý maďarský reprezentant a súčasný kormidelník Berlínčanov, na webe bz-berlin.de.

Tím Hertha BSC je momentálne v bundesligovej tabuľke piaty a útočí na účasť v budúcom ročníku európskych pohárových súťaží. Najbližšie sa Hertha predstaví na Veľkonočnú sobotu 15. apríla v Mainzi.

Dudu, ktorý vlani v lete prišiel do Berlína z Legie Varšava za 4,5 milióna EUR, počas ostatných siedmich mesiacov sužovalo zranenie kolena, vo februári naskočil do kolotoča súťažných stretnutí. Kreatívny ofenzívny záložník absolvoval úvodné dve ligové vystúpenia v drese Herthy, ale potom vypadol na ďalšie štyri týždne pre svalové zranenie.

Sninský rodák pre zranenie nefiguroval ani v nominácii trénera A-tímu SR Jána Kozáka na marcový zápas na Malte (víťazstvo SR 3:1) v rámci F-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska.

debata chyba
Viac na túto tému: #hertha berlín #Ondrej Duda