Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Alexis Sánchez sa usmieval po debakli svojho tímu. Čech sa ho zastáva

Futbalový brankár Petr Čech sa postavil za spoluhráča z Arsenalu Alexisa Sáncheza, ktorý bol pod paľbou kritiky za to, že sa pri debakli 1:5 s Bayernom Mníchov v Lige majstrov usmieval na lavičke. Podľa českého gólmana bol čílsky útočník rovnako sklamaný ako ostatní hráči a jeho kritika nie je spravodlivá.

13.03.2017 13:42
Alexis Sánchez Foto: ,
Petr Čech a Alexis Sánchez počas zápasu proti Bayernu Mníchov.
debata

Televízne kamery minulý týždeň zachytili Sáncheza, ako sa v závere duelu s Bayernom na lavičke chvíľu po tom, čo v 73. minúte vystriedal a tím inkasoval ďalšie tri góly. Médiá to dali do súvislosti s jeho nespokojnosťou so súčasnou situáciou klubu a so špekuláciami ohľadne budúcnosti trénera Arséna Wengera.

Čech však v inkriminovanom okamihu sedel hneď vedľa Sáncheza a s kritikou nesúhlasí. „Je to smutné a veľmi neúctivé k hráčovi. Bohužiaľ si každý obrázok môžete interpretovať, ako chcete,“ citovala Čecha agentúra Reuters. „My hráči ale vieme, čo presne hovoril a ako bol sklamaný rovnako ako ktokoľvek iný,“ dodal.

Arsenal prehral päť z posledných ôsmich zápasov a podľa Čecha je z toho treba viniť nielen trénera Wengera, ale aj hráčov. „Všetci sa delíme o zodpovednosť za pozíciu, v ktorej sa teraz nachádzame. A všetci musíme makať, aby sme sa z toho dostali. My hráči sa musíme sústrediť na výkon a veriť, že tréner robí to isté. Musíme byť pripravení ako tím a hrať najlepšie , ako vieme,“ vyhlásil najskúsenejší hráč Arsenalu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Petr Čech #Alexis Sánchez #FC Arsenal