Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Owen si robil žarty z Ronaldovej nadváhy. Brazílska legenda reagovala

Nečakané napätie zavládlo medzi dvoma bývalými hviezdnymi spoluhráčmi futbalového Realu Madrid. Niekdajšieho brazílskeho kanoniera Ronalda šokoval bývalý anglický reprezentant Michael Owen, ktorý si na sociálnej sieti robil žarty z jeho nadváhy.

11.01.2017 13:48
debata

Tridsaťsedemročný Owen a o tri roky starší Ronaldo sa stretli cez víkend na zápase Realu v španielskej lige, pri ktorom súčasná opora klubu, portugalský útočník Cristiano Ronaldo, predviedla svoju štvrtú Zlatú loptu.

Owen sa následne pokúsil zavtipkovať na adresu Brazílčana Ronalda, ktorý má problémy s nadváhou. „Myslel som si, že som pribral, kým som neuvidel môjho starého kamaráta Ronnieho,“ napísal Owen.

Bývalého spoluhráča tým poriadne naštval. „Som šokovaný, aký veľký význam získava moja váha v súčasnom svete. Aby som bol úprimný, neviem, prečo je to také dôležité,“ vyhlásil Ronaldo v pondelok na galavečere v Zürichu, kde vyhlasovali anketu FIFA o najlepšieho futbalistu uplynulého roka.

Owenov odkaz sa nepáčil ani ďalšiemu bývalému hráčovi Realu a Ronaldovmu niekdajšiemu spoluhráčovi z brazílskej reprezentácie Robertovi Carlosovi. „Nemám rád takéto vtipy. Ronaldo je veľmi dobrý kamarát a my by sme mali byť opatrní v súvislosti s tým, čo hovoríme. Nejde o jeho telo, ale o jeho srdce – a to má veľké,“ vyhlásil Carlos.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Real Madrid #Michael Owen