Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

James je na odchode z Realu. Pobúril vedenie klubu

V čase, keď mužstvo Realu Madrid oslavovalo nedeľňajší triumf vo finále futbalových MS klubov v Japonsku, stredopoliara Jamesa Rodrígueza zrejme viac zaujímala jeho nedostatočná herná vyťaženosť v ostatnom období.

20.12.2016 15:30
real madrid, James Rodriguez, Jesé Rodriguez Foto: ,
James Rodriguez (vľavo) oslavuje gól so spoluhráčom Jesém.
debata

Najlepší strelec MS 2014 sa po zápase s Kašimou Antlers (4:2 po predĺžení) vyjadril, že má ponuky od iných klubov a uvažuje o januárovom odchode z klubu. Kapitán „bieleho baletu“ Sergio Ramos Kolumbijčanovi odkázal, že si nevybral správny čas na to, aby si liečil svoju frustráciu.

„Túžim hrávať viac. Som tu šťastný, moji najbližší tiež, mám rad Madrid, ale keď nehrávam, musím o všetkom premýšľať a hľadať riešenie tejto nepríjemnej situácie,“ vyhlásil James Rodríguez, citoval ho napríklad portál denníka Marca.

„Nie som ten, kto by sa mal vyjadrovať k Jamesovej pozícii v klube. Dúfam, že bude s nami. Každý musí niekedy urobiť rozhodnutie o svojej budúcnosti. Dnešok priniesol náš triumf na MS klubov, mali by sme byť šťastní, spokojní a nesústrediť sa momentálne na iné veci,“ skonštatoval Sergio Ramos.

Jamesove slová údajne pobúrili vedenie „kráľovského klubu“ natoľko, že hráč sa v priebehu januárového prestupového obdobia takmer s určitosťou rozlúči s tímom „Los Blancos“. Podľa denníka AS má James kvinteto vážnych záujemcov – Manchester United, FC Chelsea, Paríž St. Germain, Inter Miláno a Juventus Turín.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #James Rodríguez