Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ďuriš má byť náhradou za Nikoliča v Legii Varšava. Záujem hlásia aj inde

Slovenský futbalový reprezentant Michal Ďuriš by počas zimnej prestávky mohol zamieriť do tímu úradujúceho poľského majstra Legia Varšava.

15.12.2016 09:36
Michal Ďuriš Foto: ,
Michal Ďuriš v drese Viktorie Plzeň.
debata (1)

Dlhoročný hráč Viktorie Plzeň pred niekoľkými dňami vyhlásil, že nie je spokojný so svojou pozíciou v klube a zvažuje zmenu pôsobiska. „Legionisti“ hľadajú náhradu za odchádzajúceho maďarského reprezentanta Nemanju Nikoliča a podľa viacerých poľských zdrojov by mal byť náhradou zaňho práve 28-ročný Slovák.

Ďuriš sa po minulotýždňovom zápase skupinovej fázy Európskej ligy proti Austrii Viedeň (3:2), ktorej strelil dva góly, vyjadril, že pravdepodobne odohral svoj posledný duel v drese doterajšieho zamestnávateľa. „Možno to bol môj posledný zápas v drese Viktorky. Nesúhlasím s mojou situáciou v klube, ale nechcem predbiehať,“ skonštatoval z Uherského Hradišťa.

„Ohľadne Ďuriša sa bavíme so zaujímavými klubmi v Dánsku, s tými ekonomicky najsilnejšími z Poľska, ale aj veľkým klubom v Izraeli. V hre o Ďurišove služby sú aj mužstvá z nemeckej II. bundesligy,“ vyhlásil pre server aktualne.cz Ďurišov zástupca Pavel Zíka, mená klubov nekonkretizoval. Uvedený portál však spomenul Maccabi Tel Aviv, Legiu Varšava, Wislu Krakov, FC Midtjylland a Bröndby Kodaň.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Viktoria Plzeň #Michal Ďuriš