Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Ronaldo zle vplýva na Jamesa, tvrdí kolumbijská futbalová legenda

Niekdajší kolumbijský futbalový reprezentant Faustino Asprilla si myslí, že jeho krajan James Rodríguez je v španielskom klube Real Madrid pod negatívnym vplyvom portugalskej hviezdy Cristiana Ronalda.

17.11.2016 17:34
Cristiano Ronaldo, James Rodríguez Foto: ,
Cristiano Ronaldo (vpravo) sa teší so spoluhráčom Jamesom Rodríguezom.
debata

„James je môj priateľ a mám ho veľmi rád, ale vidím, že kamarátstvo s Cristianom Ronaldom mu neprospieva. ‚Okukáva‘ od neho rovnaké pohyby, ktoré robí vždy, keď mu spoluhráči neprihrajú loptu. James začal robiť to isté v drese Kolumbie,“ vyhlásil Asprilla pre portál televíznej stanice ESPN po utorňajšom dueli v Argentíne (0:3) v rámci juhoamerickej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska.

„James by mal zlepšiť svoj prejav voči spoluhráčom v národnom tíme. Hrá v ňom s mnohými mladíkmi a nikto mu nič nepovie. V inom mužstve by sa mu pokojne mohlo stať, že ho niekto prefacká. V mojom tíme by sa nikto takto nemohol správať. Každý môže mať nezhody so spoluhráčmi, ale robiť takéto gestá, keď vám neprihrajú loptu, sú tou najškaredšou vecou, čo môže hráč urobiť. A Cristiano Ronaldo to robí každý týždeň,“ doplnil 47-ročný Asprilla, ktorý najjagavejšie hráčske časy zažil v talianskej Parme.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #James Rodríguez