Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gyömbérova zlomenina sa hojí. Na trávnik sa vráti po reprezentačnej prestávke

Slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér by sa po novembrovom asociačnom termíne FIFA mal dočkať svojho návratu na trávniky. Informuje o tom portál sport.repubblica.it. Gyömbér pauzuje už takmer sedem týždňov (od 17. septembra) pre zlomeninu lýtkovej kosti.

04.11.2016 18:34
Norbert Gyömbér Foto: ,
Norbert Gyömbér.
debata

Dvadsaťštyriročný defenzívny univerzál, ktorý je z talianskeho AS Rím na hosťovaní v konkurenčnej Pescare, sa vážne zranil v stretnutí 4. kola najvyššej talianskej dlhodobej súťaže na trávniku Lazia Rím (3:0 pre Lazio).

Vynechal sedem súbojov v Serie A a aj októbrové zápasy slovenského národného tímu v Slovinsku (0:1) a doma proti Škótsku (3:0) v F-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska.

Pre túto zdravotnú indispozíciu nefiguruje v nominácii trénera SR Jána Kozáka na blížiaci sa kvalifikačný duel proti Litve (11. 11. o 20.45 h v Trnave) a prípravný zápas proti Rakúsku (15. 11. o 20.45 h vo Viedni).

Na Pescaru čaká po asociačnom termíne súboj z kategórie najťažších – 19. novembra sa predstaví na ihrisku Juventusu Turín, úradujúceho talianskeho majstra a lídra Serie A 2016/2017.

debata chyba
Viac na túto tému: #Norbert Gyömbér