Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ferguson o súperoch Slovákov: Škóti môžu zvíťaziť v Anglicku

Škótska futbalová trénerská legenda Alex Ferguson verí, že jeho krajania z národného mužstva môžu zvíťaziť v blížiacom sa novembrovom zápase na pôde Anglicka (11. 11.) v rámci "slovenskej" F-skupiny európskej časti kvalifikácie a udržať si tak nádej na postup na MS 2018 do Ruska.

26.10.2016 13:33
Alex Ferguson Foto: ,
Alex Ferguson.
debata

Škóti majú po 3. kole na svojom konte 4 body: zvíťazili na Malte (5:1), doma remizovali s Litovčanmi (1:1) a naposledy prehrali na Slovensku (0:3). Anglicko má na svojom konte 7 bodov, Litva a Slovinsko po 5, Slovensko 3 a Malta ani jeden.

„Myslím si, že Škóti musia zvíťaziť, to však nie je problém. Môžu vyhrať,“ vyhlásil dlhoročný lodivod Manchestru United podľa webu fifa.com a vzápätí podoprel svoje tvrdenia: „Škótsku sa vždy darilo proti Anglicku. Okrem toho, vždy je veľkým nabudením, ak ste outsider. V Škótsku bolo vždy dostatok talentu; máme bohatú históriu, počas ktorej sme vyprodukovali dobrých hráčov. To sa podľa mňa nezmenilo. Máme niekoľkých vynikajúcich futbalistov.“ Slováci si v ten istý deň (11. novembra) v Trnave zmerajú sily s Litovčanmi.

debata chyba
Viac na túto tému: #Alex Ferguson #futbalová kvalifikácia MS 2018