Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

SFZ má nového platinového partnera. Kluby a zväz dostanú nové autá

Spoločnosť AAA AUTO sa stala platinovým partnerom Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

02.09.2016 15:30
Ján Kováčik Foto: ,
Ján Kováčik.
debata

Najväčší slovenský predajca ojazdených automobilov poskytne prostredníctvom svojej značky Mototechna 76 automobilov pre SFZ a niektoré kluby Fortuna ligy. Vyjadruje tak svoju podporu slovenskej futbalovej reprezentácii v nadchádzajúcej kvalifikácii na MS 2018 a tiež domácej najvyššej súťaži – Fortuna lige. Celková hodnota vozidiel, zapožičaných pod značkou Mototechna SFZ, dosahuje 1 125 000 € a budú sa meniť za novšie každých šesť mesiacov.

Na partnerstve sa dohodla generálna riaditeľka AAA AUTO Karolína Topolová s prezidentom Slovenského futbalového zväzu Jánom Kováčikom. "Podpora najobľúbenejšieho športu, futbalu, v jeho ceste kvalifikáciou a ligovou súťažou je súčasťou nášho pôsobenia na Slovensku. Autá poskytneme prostredníctvom našej značky Mototechna, ktorá od svojho vzniku uspokojila takmer 5000 zákazníkov preferujúcich kvalitné minimálne užívané vozidlá do 24 mesiacov veku a 40 000 najazdených kilometrov,“ uviedla Karolína Topolová v tlačovej správe.

"Pre Slovenský futbalový zväz, ako lídra športového hnutia na Slovensku, je potešiteľné, že sa spája s lídrom významného automobilovo-obchodného segmentu, ktorého víta v rodine svojich platinových partnerov. Som presvedčený, že toto partnerstvo bude prospešné pre obe strany. Významná pre slovenský futbal je aj skutočnosť, že to bude nielen spolupráca na úrovni SFZ a reprezentácie, ale bude sa týkať aj klubov našej najvyššej ligovej súťaže,” komentoval novú spoluprácu prezident SFZ Ján Kováčik.

debata chyba
Viac na túto tému: #sfz #AAA auto