Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bude Škrtel Rimanom? Záujem má AS

V súvislosti s klubovou budúcnosťou kapitána slovenskej futbalovej reprezentácie Martina Škrtela sa po Turecku začalo skloňovať aj Taliansko.

19.06.2016 16:04
Martin Škrtel Foto: ,
Martin Škrtel.
debata

Viaceré médiá na Apeninskom polostrove, napríklad Calcio News 24, v nedeľu priniesli správy o tom, že hráč anglického FC Liverpool by si mohol od novej sezóny obliekať dres AS Rím. Rimania momentálne zháňajú náhradu za zraneného nemeckého stopéra Antonia Rüdigera.

Podľa nedávnych správ periodika Liverpool Echo je o Škrtela interes v ďalších troch krajinách. „Fenerbahce má záujem už štyri roky, ale sú aj ponuky z Číny a chce ho VfL Wolfsburg. Besiktas Istanbul nie je v hre a Galatasaray Istanbul si ho momentálne nemôže dovoliť,“ povedal agent Mithat Halis.

Stopér Škrtel pôsobí v Liverpoole od januára 2008, prišiel z ruského Zenitu Petrohrad. V ostatnom čase po zdravotných problémoch nedostával veľa príležitostí od nemeckého kouča „The Reds“ Jürgena Kloppa. Za LFC má na konte 320 štartov.

Líder Slovákov na prebiehajúcich ME vo Francúzsku vo štvrtok večer k téme stroho vyhlásil: „Nikomu som nič nepodpísal.“ Škrtelovo vyjadrenie citoval oficiálny web Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Škrtel #FC Liverpool #AS Rím