Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Miláne je zmätok, zachrániť ho môže Maldini

Vedenie AC Miláno by na post trénera malo angažovať ikonu Paola Maldiniho, ktorý môže zachrániť chradnúcu povesť klubu, tvrdí chorvátsky futbalový internacionál a tak isto legenda tímu Zvonimir Boban.

04.05.2016 17:20
Paolo Maldini Foto:
Legenda milánskeho AC Paolo Maldini.
debata

Po odvolaní Sinišu Mihajloviča vedie mužstvo od 12. apríla bývalý záložník „rossoneri“ Cristian Brocchi.

„Neuvedomil si, že toto je preňho priveľké sústo. Nemá na to, aby klub vytiahol späť na výslnie. Už to nie je Miláno spred desiatich rokov. Silvio Berlusconi mal chrániť klubovú históriu a jeho dedičstvo, ale nespravil to,“ povedal pre Radio Anch'io Sport 47-ročný bývalý chorvátsky záložník. Nad budúcnosťou AC visí otáznik, keďže dlhoročný prezident Berlusconi uvažuje o predaji klubu.

„Teraz je tam zmätok a totálny chaos. Na najvyšších miestach sa odohráva dráma a ovplyvňuje klub, ktorý nie je tam, kde by mal byť po tridsiatich úspešných rokoch,“ tvrdí Boban.

Spoluhráči z AC Miláno sa tešia z prvého gólu... Foto: SITA/AP, Alessandra Tarantino
Juraj Kucka, AC Miláno Spoluhráči z AC Miláno sa tešia z prvého gólu Juraja Kucku v drese klubu.

AC Miláno, v ktorom pôsobí slovenský stredopoliar Juraj Kucka, je dve kolá pred koncom Serie A na 7. priečke tabuľky a hrozí mu, že tretí rok po sebe bude chýbať v pohárovej Európe.

V predchádzajúcich sezónach skončil tím desiaty a ôsmy. Mužstvo v nedávnej minulosti neúspešne viedli bývalé hviezdy klubu Filippo Inzaghi či Clarence Seedorf.

debata chyba
Viac na túto tému: #AC Miláno #silvio berlusconi #Paolo Maldini #Zvonimir Boban