Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Galád v Borčiciach nekončí, vráti sa k mužstvu

Hoci v pondelok večer oficiálna internetová stránka druholigovej futbalovej Iskry Borčice zverejnila správu s vyjadrením prezidenta klubu Štefana Bobota o ukončení spolupráce s doterajším trénerom mužstva Ivanom Galádom, táto informácia nie je presná a pravdivá.

20.04.2016 14:40
Ivan Galád Foto: ,
Slovenský tréner Ivan Galád.
debata

Päťdesiattriročný rodák z Krupiny (nar. 10. apríla 1963) Galád je podľa slov majiteľa borčického klubu Antona Fabuša pre stredajšie vydanie denníka Šport na dovolenke, ale k tímu sa vráti. Počas jeho neprítomnosti povedie ambiciózne mužstvo, ktorému patrí až 9. miesto v tabuľke nadstavbovej časti Doxxbet ligy (v skupine o postup do Fortuna ligy, pozn.), dvojica Alexander Homer – Štefan Grendel. Spomenuté duo viedlo aj zimnú prípravu Iskry.

„Tréner Ivan Galád nekončí. Pri podpise zmluvy ma požiadal a dal si podmienku, že v druhej polovici apríla si potrebuje vyriešiť neodkladné osobné záležitosti a v tomto období potrebuje byť uvoľnený. S jeho podmienkou som súhlasil a zmluvu následne podpísal. Po vyriešení si svojich osobných záležitostí sa vráti k tímu. Počas jeho neprítomnosti náš futbalový tím povedie dvojica Grendel – Homer,“ povedal Anton Fabuš pre Šport na margo situácie s bývalým trénerom slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov.

Hráči TJ Iskra Borčice podľahli v sobotňajšom dueli 3. kola nadstavbovej časti Doxxbet ligy na banskobystrických Štiavničkách „domácemu“ MFK Lokomotíva Zvolen tesne 0:1, čo bola pre zverencov Ivana Galáda už štvrtá prehra za sebou. „Dohodli sme sa na ukončení spolupráce. K mužstvu sa vracia dvojica Homer – Grendel, ktorí viedli tím v zimnej príprave. Obom dokonale vyšla jarná časť s dorastencami, s ktorými zatiaľ neokúsili trpkosť prehry. Veríme, že do ‚áčka‘ prenesú víťazný elán z dorastu,“ citoval ešte v pondelok večer slová prezidenta klubu Štefana Bobota web iskraborcice.sk, na ktorom sa však v súčasnosti už spomenutá správa nenachádza.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ivan Galád #Doxxbet II. liga #Iskra Borčice