Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan nedal gól z hry už 444 minút

Šancí bolo dosť, ale gól nepadol. Prvé semifinálové stretnutie Slovenského pohára - Slovnaft Cupu Slovan Bratislava - MŠK Žilina sa skončilo bez gólov a pred odvetou na budúci týždeň v utorok sú šance oboch tímov otvorené.

05.04.2016 20:46
Robert Mazáň, MŠK Žilina, Marko Milinkovič, Slovan Foto: ,
Marko Milinkovič uniká žilinským futbalistom.
debata (4)

Bratislavskí futbalisti, ktorí nastúpili vpredu nielen bez Priskina, ale aj bez Vitteka, hrali so Zreľákom na hrote a usilovali sa rýchlo otvoriť skóre. Vypracovali si zopár sľubných situácií, ale Zreľák v 8. min trafil len do žrde. V závere prvého polčasu spálili šancu aj hostia, keď Mazáň v dobrej pozícii pred Muchom netrafil bránku.

Ani po prestávke sa obraz hry príliš nezmenil, oba tímy mohli dať gól, ale boli nepresní a nedôrazní a preto si pozorní brankári udržali čisté konto. Slovanisti zlyhávajú v zakončení, z hry nedali gól už 444 minút – v troch zápasoch gól vôbec nestrelili a uplynulú sobotu v Dunajskej Strede dali dva – z penalty.

V stredu je na programe druhé semifinále, v ktorom obhajca AS Trenčín hostí mužstvo jari MFK Ružomberok, výkop o 17.00. Finálový zápas sa uskutoční 29. apríla v Trnave.

ŠK Slovan Bratislava – MŠK Žilina 0:0

  • ŽK: 80. Káčer (Žilina), rozhodovali: P. Hrčka – Balko, D. Hrčka, 1089 divákov
  • Slovan: J. Mucha – Pliatsikas, Saláta, Sekulič, Podaný – Scott, De Kamps – Milinkovič, V. Savičevič (43. Crnkič), F. Kubík (85. F. Oršula) – Zreľák
  • Žilina: Volešák – Švejdík, Vavro, Králik, Mabouka – I. Díaz, Pečovský (76. Káčer), Mazáň – Špalek, Paur, Michlík (87. Škvarka)
4 debata chyba
Viac na túto tému: #mšk žilina #ŠK Slovan Bratislava #Slovenský pohár vo futbale