Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Borčice s veľkým úlovkom! Prichádza bývalý brankár Parmy

Účastník druhej najvyššej slovenskej futbalovej súťaže TJ Iskra Borčice získal pred jarnou časťou tejto sezóny bývalého brankára talianskej Parmy Pavla Bajzu.

01.03.2016 14:40
Pavol Bajza Foto: ,
Slovák Pavol Bajza si pripísal aj niekoľko štartov za taliansku Parmu.
debata

Dvadsaťštyriročný odchovanec dubnického futbalu podpísal zmluvu do konca ročníka 2015/2016. „Sadli sme si a s majiteľom pánom Fabušom sme sa rýchlo dohodli. Už som trénoval s mužstvom. Cez víkend som chytal aj druhý polčas v prípravnom zápase v Opave,“ povedal Pavol Bajza pre web iskraborcice.sk a doplnil: „Mal som viacero možností. Mohol som ísť aj do zahraničia, ale zvážil som všetky pre a proti a rozhodol sa zostať doma.“

Takmer dvojmetrový gólman bol od roku 2012 kmeňovým hráčom Parmy, jarnú časť sezóny 2014/2015 strávil na hosťovaní v ďalšom talianskom mužstve Crotone. Po ukončení spolupráce s Parmou v lete 2015 bol na skúške v poľskom tíme Podbeskidzie Bielsko-Biala, ale nedohodol sa tam na podmienkach zmluvy. Vlani v auguste sa upísal spomenutému slovinskému klubu NK Zavrč, kde však v januári skončil. O Bajzove služby sa údajne potom interesoval poľský klub Slask Vroclav, napokon však bude pôsobiť na Slovensku. „V Borčiciach poznám väčšinu spoluhráčov. Sú tu vysoké ambície a stotožnil som sa s tým. Chcem pomôcť k postupu do najvyššej súťaže. Veľa ľudí si bude myslieť, že to je krok späť, ale ja si myslím opak. Som rád, že som v takom ambicióznom tíme,“ poznamenal Pavol Bajza.

Klub TJ Iskra Borčice je pred jarnou časťou tejto sezóny na druhom mieste v tabuľke Doxxbet ligy Západ, o jeden bod zaostáva za vedúcim FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa. Borčice otvoria jarnú fázu v sobotu 5. marca na ihrisku rezervy žilinského MŠK. Do konca základnej časti II. ligy zostávajú štyri kolá.

debata chyba
Viac na túto tému: #AC Parma #Pavol Bajza #Doxxbet II. liga #Iskra Borčice