Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

O Messiho pohodu sa stará plachá láska z detstva

Najprv si vrúcne potriasla rukou s Cristianom Ronaldom. O niekoľko minút už prijímala bozky od Lionela Messiho.

13.01.2016 10:00
Lionel Messi Foto: ,
Lionel Messi a partnerkou, Antonellou Roccuzzo počas svadby futbalistu Andresa Iniesta.
debata

Po tom, ako sa argentínsky génius stal po piaty raz víťazom prestížnej ankety Zlatá lopta, bola jeho prvou gratulantkou. Nejeden fanúšik jej v tom okamihu závidel.

Volá sa Antonella Roccuzzová. O mesiac a pol oslávi 28. narodeniny, meria len 157 centimetrov. Očarí vás milou tvárou, na ktorej zväčša žiari odzbrojujúci úsmev a svietia hnedé oči. Je matkou dvoch detí – trojročného Thiaga a ročného Matea. Najdôležitejšou z informácií však je, že ich vychováva s Lionelom Messim.

Koho má po svojom boku najlepší futbalista planéty? Príbeh argentínskej dvojice je plný romantiky, sprevádzajú ho vrcholy i pády. Pripomína filmový trhák priamo z Hollywoodu či juhoamerickú telenovelu. Zaľúbenci sa spoznali už keď boli deťmi. Leo mal päť, Antonella sotva štyri roky. Zoznámil ich Messiho dobrý priateľ z detských čias a dnes taktiež profesionálny futbalista – Lucas Scaglia.

Najnáročnejšie obdobie museli prekonať hneď na začiatku ich rozvíjajúceho sa vzťahu. Keď mal Messi trinásť rokov, odišiel na skusy do Barcelony, kde o mimoriadne talentovaného mladíka prejavili okamžite záujem. V metropole Katalánska spočiatku žil s oboma rodičmi i súrodencami. Keď sa však mama s dvoma bratmi a sestrou vrátili do Rosária, cnelo sa vychádzajúcej hviezde za domovom čoraz viac. Nevynímajúc Antonellu.

„Keď sa potom po prvý raz od svojho odchodu vrátil do rodného Rosária, premenil kamarátstvo s Antonellou na začínajúcu sa lásku,“ píše portál messinews.net.

Antonella Roccuzzo - dlhoročná partnerka... Foto: SITA/AP, Manu Fernandez
Lionel Messi Antonella Roccuzzo - dlhoročná partnerka Lionela Messiho spolu s ich synom Thiagom .

Barcelonský klenot po prvý raz priznal, že má priateľku, až v roku 2009. „Áno. Zatiaľ žije v Argentíne, no i tak som šťastný,“ uviedol v jednej z televíznych šou. O niekoľko týždňov sa obaja predstavili zvedavcom na tradičnom Katalánskom karnevale a odštartovali spoločný život v Barcelone.

O to viac prekvapila správa, že dvojica sa krátko po tom rozišla. V rozhovore pre jedno z argentínskych rádií to uviedol Messiho starý otec a neodpustil si štipľavú poznámku: „Rozchod s Antonellou je tým najlepším, čo sa môjmu vnukovi mohlo stať.“

Mýlil sa však. Pár sa k sebe onedlho vrátil, splodil dve deti a kdekoľvek sa objaví na verejnosti, pôsobí mimoriadne šťastne. „Zakaždým sa teším domov. Napriek tomu, že Antonellu futbal veľmi nezaujíma. Raz som zatvoril dvere, povedal, že som strelil dva alebo tri góly, no jedinou odozvou mojej priateľky bol jej úsmev. Tak som si sadol k synovi a spoločne sme sa dívali na rozprávky,“ prezradil Messi aspoň časť zo svojho súkromia.

Mimochodom, tak, ako päťnásobný držiteľa Zlatej lopty, aj jeho partnerka je vraj mimoriadne plachá. Napriek tomu, že pochádza z temperamentnej talianskej rodiny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #Zlatá lopta FIFA 2016 #Antonella Roccuzzová