Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VSS Košice vedú ligu. Napriek tomu možno vymenia trénera

Trénersky svetobežník Jozef Vukušič nevie, či bude aj v jarnej časti druhej najvyššej slovenskej súťaže viesť futbalistov FC VSS Košice. Päťdesiatjedenročný kouč v septembri nahradil vo funkcii Mareka Fabuľu a so "železiarmi" v skupine Východ ani raz neprehral, patrí im 1. priečka a majú istý postup do nadstavby.

21.12.2015 19:10
Jozef Vukušič Foto: ,
Tréner VSS Košice Jozef Vukušič.
debata

„Nie je to iba o mne. Veľa závisí od toho, či budú v klube utvorené také podmienky, aby mužstvo mohlo hrať o najvyššie priečky. Z môjho trénerského pohľadu ma v prvom rade zaujíma káder. Teda ktorí hráči odídu z klubu. Druhou vecou je, aké podmienky budú utvorené na prípravu a treťou sú financie. Tieto tri veci ovplyvnia aj moje pôsobenie pri mužstve. Zatiaľ sme túto tému neuzavreli, ale nechali sme si čas do Vianoc,“ citoval oficiálny klubový web Vukušičove slová.

Košický rodák podľa vlastných slov nedáva klubu nijaké ultimátum. „Sme v stálej komunikácii, či už som bol v Košiciach alebo mimo nich. Aj ohľadom mňa sú niektoré záležitosti otvorené. Na začiatku sme sa dohodli, že pomôžem v jesennej časti súťaže. Zatiaľ nepadlo žiadne rozhodnutie, kde budem pôsobiť na jar,“ poznamenal ďalej v rozhovore Jozef Vukušič, bývalý tréner líbyjského Al Ahli Bengházi, juhoafrického FC Kapské Mesto, nemeckých tímov Sportfreunde Siegen, VFL Rheinbach, Ličartoviec, Ružomberka, Trnavy a Nitry. Štyri roky bol tiež asistentom Jozefa Barmoša pri slovenskej „dvadsaťjednotke“.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jozef Vukušič #VSS Košice #Doxxbet II. liga