Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss už nie je trénerom Kajratu Almaty

Bývalý tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Vladimír Weiss už nie je koučom hráčov kazašského klubu FK Kajrat Almaty.

30.11.2015 14:26 , aktualizované: 15:40
Vladimír Weiss Foto:
Vladimír Weiss.
debata

Úradujúci držiteľ národného pohára o tom v pondelok informoval na svojom webe. Spolupráca sa začala v novembri 2012. V štábe boli aj asistent Boris Kitka a kondičný tréner Roman Švantner.

„Počas troch sezón v našom klube získal Vladimír Weiss tri ligové medaily a dva domáce poháre. Okrem toho sme si prvý raz v histórii zahrali play-off kvalifikačnej fázy Európskej ligy. Pod vedením Vladimíra Weissa sme urobili veľký krok vpred a kvalitatívne sme sa posunuli na novú úroveň. Ďakujeme za obrovské penzum práce a želáme úspechy v ďalšej kariére,“ uvádza sa v komuniké Kajratu.

„Jednu túžbu sme zrealizovali: naplnili sme tribúny, Kajrat má najlepších fanúšikov v krajine, citeľne podporujú tím. Ďalší cieľ sa nám však nepodarilo dosiahnuť: nezískali sme ligový titul a ja za to beriem zodpovednosť na seba. Niekedy nám chýbal posledný krôčik, inokedy schopnosti. Je veľa dôvodov, pre ktoré sme sa nestali majstrami. Myslím si však, že sme spolu s kolegami z realizačného tímu odovzdali všetko, čo sme mohli. Máme veľmi radi tento klub a rešpektujeme ho. Mužstvo predvádzalo dobrý futbal pre priaznivcov a potechu. Ďakujem všetkým za ťažké, ale krásne sezóny. Kajrat je na správnej ceste, nikdy predtým som nepracoval v takom veľkom klube. Som presvedčený, že Kajrat sa už v nasledujúcej sezóne stane šampiónom,“ rozlúčil sa s fanúšikmi na klubovom webe Vladimír Weiss.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Weiss #Kajrat Almaty