Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss: Rangers mi prirástli k srdcu, rád by som sa tam raz vrátil

Krídelník slovenskej futbalovej reprezentácie Vladimír Weiss s odstupom času priznal, že mu bývalý klub, škótsky Glasgow Rangers, prirástol k srdcu.

05.11.2015 20:00
Vladimír Weiss Foto: ,
Vladimír Weiss.
debata

„K tomuto klubu cítim skutočnú lásku. Fanúšikovia sú skvelí. Obdobie, ktoré som tu prežil, znamenalo pre mňa veľmi veľa. Predtým, ako som do Glasgowa pred piatimi rokmi prišiel z Manchestru City, nehrával som pravidelne. Zrazu som nastupoval každý víkend a priaznivci Rangers ma prijali medzi seba. Utvoril sa medzi nami ozajstný vzťah,“ skonštatoval pre portál thescottishsun­.co.uk rodený Bratislavčan.

Účastník majstrovstiev sveta 2010 v Juhoafrickej republike dodáva, že „jazdcom“, za ktorých odohral v sezóne 2010/2011 dovedna 23 ligových duelov, bude držať palce do konca svojho života.

„Bola to skvelá sezóna. Doteraz mám na sociálnej sieti Twitter mnoho ľudí z Glasgowa, ktorí sa ma neustále vypytujú, kedy prídem späť do Škótska. Napĺňa ma obrovskou radosťou keď viem, že sledujú moje kroky a podporujú ma. Ktovie, možno sa raz predsa len do Glasgowa vrátim. Aj keď to nebude teraz, ani o päť rokov, ale jedného dňa by som to rád spravil. Páčilo by sa mi, keby som si dres Rangers mohol znovu obliecť, nie však ako fanúšik v bare.“

Bývalý hráč Manchestru City či Espanyolu Barcelona Weiss získal v drese Rangers v sezóne 2010/2011 dve trofeje za víťazstvo v lige i triumf v Ligovom pohári.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Weiss #Glasgow Rangers