Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vrba: Ešte jedna otázka na Limberského a odchádzam

Tréner českej futbalovej reprezentácie Pavel Vrba na utorňajšej tlačovej besede pred záverom úspešnej kvalifikácie ME 2016 odmietol rozvádzať dôvody, prečo z nominácie vynechal obrancu Davida Limberského.

29.09.2015 17:50
Pavel Vrba Foto: ,
Pavel Vrba na tlačovej konferencii.
debata

Ako je známe, skúsený 32-ročný zadák nedávno v Prahe nabúral so svojím luxusným automobilom pod vplyvom alkoholu a snažil sa utiecť z miesta nehody. Policajti mu namerali viac než 1,5 promile.

„Neviem, či je toto tlačovka k Turecku a Holandsku, alebo k Davidovi Limberskému. Ak k nemu, tak sa dohodnite s tlačovým hovorcom na inom termíne. Ja sa budem baviť výlučne o zápasoch proti Turecku a Holandsku a nominovaných hráčoch,“ bordovel od jedu Pavel Vrba. Na otázku reportéra iDnes.cz, prečo nechce komentovať Limberského absenciu, kouč nahnevane podotkol: „Proste som sa rozhodol, že ho nebudem nominovať. Dokážete špekulovať o mnohých veciach. Tak si tam napíšte, čo chcete. O Davidovi ste už napísali dosť. Páni, ešte jedna otázka na Davida Limberského a idem preč. Keď napíšete, aká je nominácia, tak verejnosť to pochopí.“

Česko už má istotu štartu na budúcoročnom šampionáte, príležitosť dostanú menej využívaní hráči. Okrem Limberského chýba v nominácii aj Tomáš Rosický, ale záložník Arsenalu zo zdravotných dôvodov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Pavel Vrba #kvalifikácia ME 2016 #David Limberský #UEFA EURO
Načítavajú sa športové výsledky...