Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss po vypadnutí: Som šťastný, že som po zranení odohral 25 minút

Pre klub slovenského futbalového reprezentanta Vladimíra Weissa mladšieho SC Lekhwiya sa účinkovanie v tohtoročnej ázijskej Lige majstrov skončilo vo štvrťfinále.

16.09.2015 09:27
Vladimír Weiss Foto:
Vladimír Weiss.
debata

Katarský tím v augustovom prvom zápase podľahol Al Hilalu v Saudskej Arábii 1:4 a v utorkovej odvete sa zázrak nekonal – domáci tím remizoval 2:2 a nepostúpil.

Dvadsaťpäťročný stredopoliar Weiss zasiahol do hry prvý raz po augustovej operácii zlomenej ruky, ako striedajúci hráč od 66. minúty nezabránil vypadnutiu svojho mužstva. Stihol však inkasovať žltú kartu. „Som šťastný, že som po zranení odohral prvých 25 minút. Škoda, že sme nepostúpili ďalej. Chlapci si počínali skvele,“ napísal Weiss na svojom oficiálnom twitterovom konte.

Al Hilal si v semifinále zmeria sily s čínskym Kuang-čou Evergrade na lavičke s brazílskym trénerom Luizom Felipem Scolarim. O zložení druhej semifinálovej dvojice sa rozhodne v stredajších zápasoch.

Weiss vzhľadom na zdravotný stav nebol k dispozícii trénerovi slovenského národného tímu Jánovi Kozákovi v septembrovom kvalifikačnom dvojzápase proti Španielsku a Ukrajine v boji o postup na budúcoročné majstrovstvá Európy do Francúzska.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Weiss #SC Lekhwiya