Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Opäť problémy. Balotelli prišiel v Taliansku o vodičák

Pôsobenie v AC Miláno, kam prišiel na hosťovanie z Liverpoolu, sa pre Maria Balotelliho zatiaľ nevyvíja úplne podľa predstáv.

07.09.2015 13:00
Mario Balotelli Foto: ,
Mario Balotelli.
debata

Dvadsaťpäťročný futbalista prišiel kvôli prekročeniu povolenej rýchlosti o vodičský preukaz, zatiaľ čo tréner Siniša Mihajlovič mu nariadil schudnúť.

Podľa agentúry ANSA zastavila polícia Balotelliho minulý týždeň neďaleko Brescie po tom, čo na päťdesiatke išiel rýchlosťou cez 90 km/h. „Ospravedlňujem sa, neprišlo mi, že by som išiel tak rýchlo,“ reagoval taliansky reprezentant, ktorý na výzvu hliadky okamžite zastavil. O vodičský preukaz príde minimálne na pol roka a hrozí mu pokuta až 3000 eur.

Balotelli navyše musí dodržiavať diétu, pretože podľa Mihajloviča potrebuje schudnúť. „Trénuje dobre a aj výsledky testov sú obstojné, ale má tri kilogramy nadváhu,“ vyhlásil kouč, ktorý do AC prišiel v polovici júna.

O mesiac neskôr do klubu zamieril kontroverzný Balotelli. Bývalý hráč Interu Miláno alebo Manchestru City má v zmluve klauzulu, ktorá mu okrem iného zakazuje extravagantné účesy a návštevy nočných klubov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mario Balotelli