Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stoch nerozšíri slovenské rady v PAOK. Bude hosťovať v Bursaspore

Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch strávi sezónu 2015/2016 na hosťovaní v tureckom klube Bursaspor. Informáciu zverejnila oficiálna stránka spomenutého klubu.

22.08.2015 14:18 , aktualizované: 15:56
Miroslav Stoch Foto:
Miroslav Stoch.
debata

Kmeňový hráč Fenerbahce Istanbul sa v lete vrátil z ročného hosťovania v FC Al-Ain v Spojených arabských emirátoch. Sezónu predtým ho turecký zamestnávateľ požičal do gréckeho PAOK-u Solún.

Miroslav Stoch je od roku 2010 hráčom Fenerbahce, kde má platný kontrakt do roku 2018. Šikovný krídelník v doterajšej kariére okrem spomenutých klubov hral aj v Anglicku za FC Chelsea i v holandskom Enschede za FC Twente. V slovenskej reprezentácii nastúpil dosiaľ 49-krát a v najcennejšom drese strelil 5 gólov.

„Som rád, že zostávam v Turecku. Bursaspor poskladal veľmi zaujímavé mužstvo, prišlo viacero známych mien, dokonca sú tu aj niektorí moji bývalí spoluhráči, čo je na začiatok určite dobré. Dôležitý bol pre mňa záujem trénera Saglama, ktorý ma pozná z ligy. Kľúčovým faktorom pre mňa vždy bolo reprezentačné mužstvo, s ktorým máme výborné rozohratú partiu o postup na ME, a preto pevne verím, že v Turecku budem viac na očiach nášmu realizačnému tímu,“ vyhlásil Stoch prostredníctvom webu svojej zastupiteľskej agentúry fsagency.eu.

„Miňo by veľa príležitostí v drese Fenerbahce nedostával, a preto sme robili všetko pre to, aby mohol ísť na hosťovanie. Môžem povedať, že ponúk bolo viacero, nielen z Európy, ale dokonca aj z Ameriky či arabských krajín. Hlavne z dôvodu blížiacich sa ME vo futbale však chcel Miňo zostať čo najviac na očiach reprezentačnému trénerovi, a tak sa rozhodol pre zotrvanie v tureckej lige. Na ročnom hosťovaní sme sa dohodli s Bursasporom,“ doplnil pre rovnaký zdroj hráčov agent Milan Lednický.

debata chyba
Viac na túto tému: #Miroslav Stoch #Bursaspor