Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

O Picha je veľký záujem, jeho tím však ponuky odmieta. Naposledy z Legie

Budúcnosť slovenského futbalistu v službách poľského klubu Slask Vroclav Róberta Picha stále nie je vyriešená. Ako je známe, aktuálny kontrakt 26-ročného rodáka zo Svidníka so súčasným zamestnávateľom vyprší posledným dňom tohto kalendárneho roka.

21.08.2015 16:52
Róbert Pich Foto:
Róbert Pich v drese Slasku Vroclav.
debata

V súvislosti s niekdajším hráčom MŠK Žilina či Dukly Banská Bystrica sa v ostatnom období spomínali viacerí záujemcovia o jeho služby. Už v júni sa v médiách objavili informácie o interese poľského klubu Pogoň Štetín, dánskeho Esbjergu či tureckého Sivassporu. Neskôr sa spomínal turecký tím z Istanbulu Kasimpasa.

Do hry o Pichove služby sa v posledných dňoch podľa poľských médií zapojila aj Legia Varšava. Vylúčená však nie je ani možnosť, že šikovný krídelník napokon bude pokračovať v Slasku.

„Ponuka z Legie? Viem o tom, že ju Slask dostal, ale predstavitelia klubu s ňou neboli spokojní, a tak ju odmietli. Stále mám platnú zmluvu, čiže ak má niekto záujem zrealizovať prestup, musí sa dohodnúť s vroclavským klubom. Počul som, že sa o mňa zaujíma desať klubov, ale nedostal som žiadnu ponuku. Nevylučujem, že nakoniec podpíšem so Slaskom novú zmluvu,“ cituje slová slovenského hráča portál Przeglad Sportowy.

Pich bol v uplynulej sezóne s 10 gólmi najlepším slovenským strelcom nielen v Poľsku, ale aj v rámci celej Európy, berúc do úvahy najvyššie európske ligové súťaže vrátane druhých najvyšších vo vyspelých futbalových krajinách na starom kontinente.

debata chyba
Viac na túto tému: #Róbert Pich #Slask Vroclav