Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan: Zreľáka nikam nepustíme. Iba ak by prišla veľmi lukratívna ponuka

Vedenie futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava dementovalo medializované informácie o možnom prestupe ofenzívneho univerzála Adama Zreľáka z Pasienkov do zahraničia.

20.08.2015 15:44
Adam Zreľák Foto: ,
Adam Zreľák.
debata

Server Tribal Football nedávno informoval, že o služby 21-ročného rodáka zo Starej Ľubovne (nar. 5. mája 1994) sa interesujú anglické kluby Stoke City, West Bromwich Albion a Leicester City.

„Zreľákov odchod nie je aktuálny. Nemáme záujem oslabovať náš tím. Práve naopak, plne sa koncentrujeme na naplnenie našich cieľov v oboch domácich súťažiach,“ citovala oficiálna internetová stránka klubu slová viceprezidenta ŠK Slovan Ivana Kmotríka ml., ktorý na transferové šumy ešte poznamenal:

„Záujem o Adama bol, ale oficiálne nás žiadny klub neoslovil. Museli by sme dostať mimoriadne lukratívnu ponuku, aby sme ju zvážili.“

V mládežníckych časoch hráč Lipian prišiel do tímu „belasých“ v polovici januára 2015 z konkuren­čného Ružomberka, podpísal zmluvu na 2,5 roka s následnou opciou na ďalších dvanásť mesiacov. V uplynulom ročníku nastrieľal Adam Zreľák vo Fortuna lige 10 gólov, z nich poltucet ešte na jeseň v drese Liptákov. Opora slovenskej reprezentácie do 21 rokov má na konte aj jeden štart v najcennejšom dre­se.

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Adam Zreľák