Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hamšík: Benitéz hrá stále rovnakým systémom

Slovenský futbalový reprezentant v službách talianskeho klubu SSC Neapol Marek Hamšík o svojom niekdajšom trénerovi Rafaelovi Benítezovi vyhlásil, že počas dvoch rokov v meste pod Vezovom neustále používal rovnaký systém hry.

22.07.2015 15:30
hamšík, benítez Foto: ,
Marek Hamšík a bývalý tréner Neapola Rafael Benítez.
debata

Benítez sa pred aktuálnou sezónou 2015/2016 stal novým koučom Realu Madrid, na lavičku „Partenopei“ zasadol Maurizio Sarri. „Páči sa mi štýl 4–3–1–2, ktorý vyznáva. Niekoľkokrát som sa s ním rozprával a rozhodli sme sa, že ma vyskúša v pozícii pred trojčlenným stredom poľa. Je to môj starý post, akurát s menšími odlišnosťami ako pred pár rokmi,“ vyhlásil Hamšík v rozhovore pre Mediaset Premium.

Dvadsaťsedemročnému bývalému hráčovi Brescie a Slovana Bratislava príliš nesedelo, aký spôsob hry presadzoval predchádzajúci tréner Neapola Benítez. „Dva roky sme hrali to isté, stále tým istým systémom. Benítez ho po celý čas ani raz nezmenil. Naše mužstvo má pritom dosť kvality,“ doplnil Hamšík, ktorý v Neapole hráva od roku 2007 a doteraz zažil piatich hlavných trénerov (Edoardo Reja, Roberto Donadoni, Walter Mazzarri, Rafael Benítez a Maurizio Sarri, pozn.).

debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hamšík #Rafael Benítez #SSC Napoli
Načítavajú sa športové výsledky...