Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vidal počas Copa América: Opil sa, havaroval, zranil sa a skončil na polícii

Hviezda čilskej futbalovej reprezentácie Arturo Vidal si v utorok večer vyrazil na svojom ferrari do ulíc Santiaga v podnapitom stave, havaroval, zranil sa, ošetrili ho v nemocnici, strávil noc na policajnej stanici a bude sa zodpovedať pred súdom.

17.06.2015 09:22
Arturo Vidal, Ferrari Foto: ,
Toľko škody. Takto skončilo červené Ferrari Artura Vidala.
debata

To všetko stihol stredopoliar Juventusu Turín deň po zápase na juhoamerickom šampionáte Copa América, v ktorom strelil dva góly do siete Mexika.

„Vodič auta červenej farby bol pod vplyvom alkoholu,“ potvrdil plukovník čilskej polície Ricardo González. Z nemocnice San Luis de Buin prišla správa, že pacient utrpel menšie zranenia. Televízie odvysielali zábery, ako Vidala z nemocnice odvážajú v policajnom aute na vypočúvanie. Miestne médiá tvrdia, že Vidal mal nehodu na ceste domov z kasína, v aute vraj sedela aj jeho manželka. Podľa fotografií bola silno poškodená ľavá strana vozidla a vážnejším zraneniam pasažierov zjavne zabránili airbagy.

„Žiaľ, stal som sa účastníkom dopravnej nehody. Našťastie sme všetci v poriadku. Ďakujem, že máte o mňa starosti,“ uviedol Vidal na sociálnej sieti.

Nad disciplínou lídra čilského národného tímu sa už zamýšľa aj jeho bývalý tréner v mládežníckej reprezentácii José Sulantay: „Je to veľmi vážna vec uprostred rozbehnutého šampionátu. Takéto niečo by sa v Európe nemohlo stať. Nechápem trénera Jorgeho Sampaoliho, neviem pochopiť Vidala.“

Domáci Čiľania sú na čele tabuľky základnej A-skupiny. V piatok ich čaká súboj s Bolíviou. Vidal je s troma gólmi najlepším strelcom turnaja.

debata chyba
Viac na túto tému: #Arturo Vidal #Copa América