Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Na futbalistov zaútočili fanúšikovia štipľavým sprejom

Zo štvrtkovej odvety prestížneho buenosaireského derby v osemfinále futbalového Pohára osloboditeľov medzi Boca Juniors a River Plate sa odohrala iba polovica.

15.05.2015 09:48 , aktualizované: 18:10
River Plate, futbal Foto: ,
Futbalisti River Plate zasiahnutí sprejom.
debata

V prvom polčase gól nepadol, a keď futbalisti hostí vybiehali po prestávke na trávnik, z tunela vyšli zasiahnutí neznámou látkou. Pretierali si podráždené oči a neboli schopní pokračovať v hre.

„Bolí ma celé telo. Niečo tam pustili, nie som si istý, čo to bolo, asi korenistý sprej. Takéto niečo sa nesmie stávať,“ krútil hlavou hráč hostí Leonardo Ponzio.

Futbalistov River Plate pravdepodobne paralyzoval fanúšik, ktorého televízne kamery zachytili s rukou natiahnutou na plášti prenosného tunela. Päťdesiattisíc divákov na zaplnenom štadióne La Bombonera sa pokračovania stretnutia nedočkalo.

Hráči hostí sa na trávniku ešte dlho spamätávali z útoku, napokon rozhodca zápas ukončil a bezpečnostné zložky odprevadili hostí do útrob štadióna, ktorý neskôr polícia uzavrela. Verejný žalobca z Buenos Aires Martín Ocampo uviedol, že vyšetrovatelia zbierajú dôkazy.

Prvý zápas vyhralo River Plate 1:0.

debata chyba
Viac na túto tému: #River Plate #Pohár osloboditeľov