Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škrtel by podľa britských médií mohol prestúpiť do Wolfsburgu

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie a hráč anglického klubu FC Liverpool Martin Škrtel by mohol podľa viacerých britských médií v lete zamieriť do tímu účastníka najvyššej nemeckej súťaže I. bundesligy VfL Wolfsburg.

19.04.2015 22:04
Martin Škrtel Foto: ,
Martin Škrtel.
debata

Ako uvádza portál express.co.uk, Wolfsburg už údajne Škrtelovi ponúkol kontrakt. Ešte v januári informoval Liverpool Echo o tom, že vedenie LFC si chce aj v ďalších rokoch udržať v tíme 30-ročného stopéra (nar. 15. decembra 1984) a hotuje sa hráčovi ponúknuť nový, dlhodobý kontrakt.

Z Ráztočna pochádzajúci handlovský rodák má s „The Reds“ v súčasnosti platnú zmluvu do leta 2016. Na Anfield Road pôsobí od januára 2008. Ak by sa cesty Škrtela a Liverpoolu napokon mali rozísť, kouč Liverpoolu Brendan Rodgers údajne preferuje radšej skorší odchod hráča s vyplateným odstupným pre klub z mesta na rieke Mersey.

Ako je známe, Wolfsburg aktuálne figuruje na druhom mieste bundesligovej tabuľky a v budúcej sezóne sa s najväčšou pravdepodobnosťou predstaví v skupinovej fáze Ligy majstrov. Podľa britského Mirroru majú záujem o slovenského obrancu aj v talianskom klube SSC Neapol, pričom možnou náhradou za Škrtela v Liverpoole by mohol byť Ashley Williams zo Swansea City.

debata chyba
Viac na túto tému: #Wolfsburg #Martin Škrtel #FC Liverpool