Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bale v Madride šťastný nie je. United pripravujú pre Real veľkú ponuku

Tréner Manchestru United Louis Van Gaal chce v lete priviesť na Old Trafford ďalšiu hráčsku hviezdu.

18.03.2015 13:46
Gareth Bale Foto: ,
Útočník Realu Madrid Gareth Bale.
debata

Holanďan má záujem počas najbližšieho prestupového obdobia uloviť Garetha Balea z Realu Madrid. Ako kompenzáciu ponúka za aktuálne najdrahšieho hráča planéty aj španielskeho brankára Davida De Geu.

Waleská opora futbalového gigantu síce ochudobnila pokladnicu Realu Madrid o 85 miliónov britských libier a následne mu pomohla získať aj pohár Ligy majstrov, fanúšikom sa to však máli. Obviňujú ho, že na ihrisku sa „fláka“ a dostatočne nepracuje pre tím.

Prezident Realu Florentino Pérez do týchto chvíľ drží nad rýchlonohým krídlom ochrannú ruku, v hlavnom meste Španielska sa však už pošuškáva, že 25-ročný bývalý hráč Tottenhamu sa na San Bernabeu neusadil.

Talentovaný brankár môže byť pre Galacticos veľkým lákadlom, klub už viac ako rok hľadá dlhodobú náhradu za miestnu ikonu Ikera Casillasa, ktorý má evidentne to najlepšie už za sebou. De Geu viaže s Manchestrom ešte 18-mesačný kontrakt a aj keď hrdo vyhlasuje, že v mužstve je spokojný, prestup do Realu by odmietol iba ťažko. Čo na tom, že pochádza z liahne úhlavného nepriateľa a mestského rivala Atlética.

Baleova trhová hodnota počas pôsobenia v Reale Madrid klesla, ale očakáva sa, že ak ho chce Manchester získať, bude musieť zaplatiť minimálne 60 miliónov libier. Okrem osemcifernej sumy musí Van Gaal počítať aj s tým, že Walesan sa uspokojí s platom na úrovni Wayna Rooneyho, teda 300-tisíc libier týždenne.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Manchester United #Gareth Bale #David De Gea