Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Diváci transparentom urazili hráča, ten do nich napálil loptu. Pozrite sa

Fanúšikovia Standardu Liège sa stále nemôžu preniesť cez fakt, že bývalý kapitán ich mužstva Steven Defour si teraz oblieka dres nezmieriteľného rivala Anderlechu Brusel.

25.01.2015 21:04
debata

A pri ich vzájomnom ligovom zápase mu to dali nevyberaným spôsobom najavo. Na tribúne rozvinuli obrovský transparent, ktorý pobúril nielen samotného hráča.

Maskovaná postava na ňom drží v jednej ruke mačetu a v druhej odseknutú Defourovu hlavu, obrázok sprevádza slogan „Red or dead (Červený, alebo mŕtvy)“, pričom červená odkazuje na farbu dresu Standardu.

Defour v ňom v rokoch 2006 až 2011 odohral 125 zápasov a pomohol pre Liége vybojovať dva tituly, víťazstvo v národnom pohári aj Superpohári. Potom prestúpil do Porta, ale keď sa v lete po troch sezónach vracal domov, zamieril k nevôli priaznivcov jeho bývalého klubu do Anderlechtu.

S ním v nedeľu prvýkrát prišiel do jamy levovej a „uvítal“ ho gigantický transparent, ktorý ho rozhneval. V 53. minúte mu za stavu 0:0 praskli nervy a keď bol na súperovej polovici úplne sám, rozbehol sa k hlavnej tribúne a loptu napálil do divákov. Dostal druhú žltú kartu, oslabený Anderlecht prehral 0:2 a na vedúce FC Bruggy stráca po päť bodov.

Dvadsaťšesťročný reprezentant sa za svoje správanie ospravedlnil. „Ale červenej karte nerozumiem,“ napísal na svojom Instagrame.

debata chyba
Viac na túto tému: #Anderlecht Brusel #Steven Defour