Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dochádza Realu Madrid para? Ronaldo a spol. prehrali druhýkrát v rade

Futbalisti Atlética Madrid zvíťazili v stredajšom prvom stretnutí osemfinále Španielskeho pohára (Copa del Rey) nad mestským rivalom Realom 2:0 (0:0) a pred odvetou, ktorá sa uskutoční vo štvrtok 15. januára na Štadióne Santiaga Bernabéua, majú lepšiu východiskovú pozíciu na postup medzi osmičku najlepších.

07.01.2015 23:22 , aktualizované: 08.01.2015 07:35
Carlo Ancelotti Foto: ,
Nahnevaný Carlo Ancelotti.
debata

O góly úradujúceho španielskeho majstra sa po bezgólovom prvom polčase postarali v 58. min Raúl García z pokutového kopu a „poistku“ pridal iba 19-ročný uruguajský obranca José María Gimenéz de Vargas. Úradujúci držiteľ Kráľovského pohára Real musí dobiehať dvojgólové manko.

Na Štadióne Vicenteho Calderóna privítali domáci fanúšikovia „navrátilca“ Fernanda Torresa. Španielsky reprezentant, ktorý je odchovancom Atlética, po prestupe z FC Chelsea do AC Miláno obratom poputoval zo San Sira na 1,5-ročné hosťovanie do menej slávneho madridského klubu. Tridsaťročný F. Torres nastúpil v základnej zostave „Los Colchoneros“ a odohral 59 minút, keď ho vystriedal Koke.

V drese hosťujúceho Realu nenastúpil v stredu od začiatku hviezdny Cristiano Ronaldo, ktorý prišiel na trávnik v 63. min namiesto Kolumbijčana Jamesa Rodrígueza. Ani famózny Portugalčan však nedokázal skórovať a nezabránil dvojgólovej prehre „bieleho baletu“.

V nervóznom stretnutí ukázal hlavný arbiter až deväť žltých kariet. Ako je známe, Real po 22 víťazstvách v súťažných zápasoch podľahol v nedeľňajšom ligovom dueli 17. kola na trávniku Valencie 1:2 a o tri dni neskôr neuspel v Kráľovskom pohári ani v derby tradičných mestských rivalov.

Atlético Madrid – Real Madrid 2:0 (0:0)
Góly: 58. Raúl García (z pok. kopu), 76. José Gimenéz

Villarreal – San Sebastián 1:0
Almería – Getafe 1:1
Valencia – Espanyol Barcelona 2:1

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #atlético madrid #Copa del Rey